Inte bara catering

När man skall beställa catering för en större tillställning är det inte ovanligt att man tänker lite för smalt. Det finns många som helt och hållet missar flera av de tjänster man kan få i kombination med den catering man beställer. Den som bokar en festlokal för att kunna ta emot alla de gäster man vill bjuda, har ibland en hel del problem när det kommer till porslin, stolar eller annat som behövs för att festen skall kunna bli som man hade tänkt från början. Detta är saker man inte riktigt behöver ta hand om själv om man nu inte vill. De som jobbar inom catering har vana av att kunna erbjuda hela och kompletta möjligheter för dig att välkomna dina gäster och njuta av festen istället för att sköta allt kringarbete. Detta är en av de stora fördelarna med att boka hjälp med catering.

Servering

Flera av de festlokaler man kan hyra har nära kontakt med personal som kan erbjuda servering och annat som krävs för att en fest skall bli så trevlig och lyckad som möjligt. Det är inte heller ovanligt att man kan få denna tjänst genom det företag man anlitar för catering. Den som har erfarenhet av att jobba med catering är proffs vad gäller uppläggning och servering. Dessutom har de kännedom om precis vad som skall serveras, hur snabbt det behöver komma ut från köket, och vad kunden önskat. Det kan finnas många fördelar med att boka servering via den som ordnar med catering för kalaset.

Bar

Det är vanligt att man vill kunna bjuda på någonting att dricka när man ha kalas. En bartender som är duktig på drinkar och konversation, är någonting som kan lyfta festen en aning och som ofta uppskattas. I vissa fall kan de som står för catering också ta hand om baren för att era gäster skall få någonting gott att dricka. Det är alltid bra om den som står i baren har kunskap om yrket och kan leverera vad gästerna önskar. Tala med de ni kontaktat för bokning av catering och se ifall de kan ordna med bar.

Disk

När festen är över och gästerna gått hem, är det en hel del arbete kvar att ta tag i. Det är många som trötta kommer tillbaks till festvåningen för att i missmod röja upp och ta hand om disk. Detta är dock tjänster som kan bokas av en uppsjö cateringföretag. Den som tar hand om er catering kan i allmänhet också hyra ut porslin samt ta hand om detta efter kalaset. Det finns mycket annat man kan vilja göra efter en fest och varför inte inkludera detta när ni också bokar catering? I och med det stora utbudet catering i de flesta städer, kan man ofta hitta någon som kan ta hand om det mesta för kalaset. Det betyder att ni som bjuder till fest kan få tid att träffa era gäster och att ha en fin dag även när kalaset är färdigt och allt skall iordningställas.


Publicerat

i

av

Etiketter: